Laserbehandlingar
Laser behandlingar med EPILIA RF

Laser och Radio Frekvens (RF) för Permanent hårborttagning är det senastesom finns på marknaden inom laser och går inte att jämnföras med IPL.Till skillnad från maskiner med bara laser energi så är EPILIA RF en kombination av 808 nm diode laser och Bipolar RF för en säkrare permanent hårborttagnings-behandling på de flesta hud och hår typerna. ( Även mörka och solbrända )

Diode Laser i kombination med RF energigör det lättare att behandla ljust hår som innehåller lite melanin. Att få ett gott resultatpå ljusa hårstrån med lite melanin är nu möjligt tack vare RF energin som vidbehandling inte tar hänsyn till hårets melanin.

Med relativt lägre laser energinivå för att förvärma målet, omger RF den ickeledande hårsäcken och gör så att håret i hårsäcken blir svagare och lättare att förstöra. Sådan kombinerad teknik ger säkerhet och tar bort hår med effekt lika bra som eller tom. bättre än konventionellalaserbaserade system.

Vår laserutrustning EPILIA RF är CE MEDICAL godkänd och klarar kommande krav från Socialstyrelsen då utrustning utan detta troligtvis inte längre kommer att tillåtas.

Alla hudtyper
Med Epilia kan behandling ske av allt frånljushyade till mörka och solbrända människor då man kan sänka själva laserstyrkan och öka RF energin.

Ljusa och gråa hårDe flesta vet att ljust & grått hår specilellt i ansiktet är svårt att behandla om håret saknar MELANIN. Epilia är en diode laser som i sig är väldigt effektiv. Det som gör Epila unik är att maskinen arbetar med 808 nm diode laser samt också med Radiofrekvens (RF), detta ger klart ökade möjligheter att behandla ljusa hår som inehåller lite eller inget melanin.

Mindre smärta
Safir tippen har inbyggt kylsystem som förhindrar skada på hudens övre lager samt gör behandlingen näst intill smärtfri och behaglig.

Säkerhet
RF påverkas inte av melanin. Det gör det möjligt att använda mindre optisk energi för förvärmning avområdet och leverera RF energin direkt till hårsäcken.

Noggrannhet
Collimate linser ger en jämn och direkt laser våg med minimalaförluster och spridning av laserstrålar ochvärmer hårsäcken selektivt och noggrant.

Snabb behandling
Snabba behandlingar kan man uppnå med FDP mode, diode laser energi.

Inför behandling
Du skall undvika elektrolys, vaxning, formning med tråd eller pincett av hår 6 veckor före behandling

Första behandlingen kommer du orakad sedan rakar du varannan gång inför behandling.

Laser behandling görs inte på gravida kvinnor, men går bra att utföra på ammande kvinnor. Vissa mediciner kan även skada huden, speciellt de som har ljuskänslighet som bieffekt. Råd gör alltid med behandlande läkare innan laser behandling, om du tar medicin ( Kundens ansvar).

Epilia RF behandlar:

  • Hårborttagning
  • Hudåtstramning
  • Reducering av porer
  • Reducering av rynkor

Priser
Ansikte + Hals (45 min)
Axlar (30 min)
Bikini (20 min)
Brazilian (30 min)
Bröst (30 min)
Dekolletage (30 min)
Haka (20 min)
Hals (20 min)
Halv Rygg (30 min)
Hel Rygg (60 min)
Hela Ansiktet (30 min)
Hela Armar (60 min)
Hela Ben (90 min)
Hela Lår (60 min)
Insida Lår (20 min)
Kindben (20 min)
Kinder (15 min)
Laser hellkropp (120 min)
Mage (30 min)
Nacke (30 min)
Navelsträng (20 min)
Polisonger (15 min)
Rumpa (30 min)
Skuldror (30 min)
Underarm (30 min)
Underben (40 min)
Utsida Lår (20 min)
Överarm (30 min)
Överläpp (15 min)