Fillers
Filler
Konsultation
Obligatorisk. Bestämmer du dig för att genomgå behandling ingår detta i konsultationen.
300:-
1 ml Small eller Medium3700:-
1-2 ml. Medium3700-7000:-
2 ml. Medium7000:-
1-2 ml. Large4000:-8000:-
0,8 ml Small3500:-
Läppar 1 ml. Special lips el. Medium4000:-
Kinder volym 1-2 ml- X-large4000-8000:-
Hydro 1 ml2500:-
Hydro Max 1 ml3000:-
Borttagning av filler1500:-
Botox Dysport
1 område3200:-
2 områden4100:-
3 områden5000:-
Injektion mot Tandgnissling / Bruxism5500:-
Injektion mot armsvett5500:-
Kombination filler och botox
2 ml filler (medium)+ 2-3 områden botox11000:-
1ml filler läppar (medium eller special lips) + 2-3 områden botox8000:-
Om Thomas Sahlin

Thomas Sahlin

Certifierad injektionsbehandlare

”Ansiktet är en komplicerad del av kroppen med fantastiska strukturer som hjälper oss att uttrycka oss och förmedla kontakt till vår omgivning. Att bevara och förbättra utan att förändra ger ansiktet ett naturligt utseende med en fräsch uppsyn.”

Thomas Sahlin tog sin tandläkarexamen och masterexamen 2012 i ämnet implantologi. Hans intresse för kirurgi väcktes tidigt under tandläkarutbildningen och ledde till att han undervisade tandläkarstudenter i klinisk huvud-hals anatomi och oral anatomi vid Karolinska Institutet. Därefter läste han även på Läkarprogrammet vid Uppsala universitet för att fördjupa sig i Öron-Näsa-Hals. Thomas är utbildad i kirurgi både på nationell och internationell nivå och kan därmed erbjuda sina patienter det allra senaste inom forskning och behandlingar.

Sedan 2017 är Thomas Bitr. Övertandläkare i käkkirurgi på käkkirurgiska kliniken vid Eastman Institutet i Stockholm. Vårdpanoramat är brett och volymen är hög på komplicerade fall. En viss del i tjänsten innebär att undervisa och handleda allmäntandläkare med intresse för dentoalveolär – och implantatkirurgi. Thomas har även varit momentansvarig i ämnet oral kirurgi på tandläkarprogrammet på Karolinska Institutet.

Estetik och symmetri är en förutsättning vid kirurgisk vård samt vid medicinska och estetiska injektionsbehandlingar. För Thomas är estetisk injektionsbehandling förenligt med omfattande anatomisk och medicinsk kunskap och bör endast utföras av legitimerad medicinsk personal med specialutbildning. Thomas är utbildad och är certifierad injektionsbehandlare vid Inject Academy i både filler- och botox behandling samt icke kirurgiska trådlyft (PDO-lyft). Thomas använder sig av tredje generationens filler som heter STYLAGE som produceras av Vivacy i Frankrike och är verksam inom estetisk injektionsbehandling i Uppsala med omnejd.

Thomas Sahlin är medlem i följande organisationer:

  • Sveriges Tandläkarförbund
  • International Team for Implantology
  • AO-CMF
  • Svensk Käkkirurgisk Förening
  • Scandinavian Association of Oral and Maxillofacial Surgeons (SFOMK)
  • Rådet För Estetiska Behandlingar i Sverige