Ansiktsbehandlingar
Om Fusion SLR

Fusion-behandlingen är optimal för de som kämpar med bland annat trött och tråkig hy, fina linjer och rynkor, hud som tappat elasticitet och volym, hyperpigmentering (ojämn hudton) och uttorkad hud.

Ansiktsföryngringen utförs i 3 steg – I första steget görs en diamantslipning. I andra steget en HA-infusion där rynkor och fina linjer reduceras med hjälp av hyaluronsyra. I tredje steget används LLLT-lasrar med syftet att aktivera hyaluronsyre-serumet Produktionen av proteinerna kollagen och elastin stimuleras även effektivt, vilket tillsammans resulterar i förbättrad spänst, fuktighet, fasthet och elasticitet.

Passar för: • Trött och tråkig hy • Fina linjer och rynkor • Hud som tappat elasticitet och volym • Hyperpigmentering (ojämn hudton) • Uttorkad hud • Förstorande och igensatta porer • Akne med klassificering 1-3 • Det vardagliga underhållet av huden

Steg 1 – förberedelse
Diamantslipning avlägsnar effektivt döda hudceller, jämnar ut hudstrukturen och verkar för cellförnyelse i huden.

Steg 2 – HA infusion
Rynkor och fina linjer reduceras när din hud återfylls och återfuktas med den senaste Sonophoresisteknologin. En speciell hyaluronsyra (HA) slussas ner i huden för ökad fyllighet och mjukgör även för en naturligt föryngrande effekt och utseende.

Steg 3 – aktivering och hudåtstramning
Genom att använda LLLT-lasrar med flera olika våglängder aktiveras hyaluronsyre-serumet. Produktionen av proteinerna kollagen och elastin stimuleras även effektivt, vilket tillsammans resulterar i förbättrad spänst, fuktighet, fasthet och elasticitet.

Fusion SLR Priser
Ansiktet, hals och dekolletaget90 min
Ansiktet och hals60 min
Ansiktsbehandling50 min
Mindre områdenRunt ögonen eller runt munnen eller pannan.30 min
Babor Classic
(60 min)

En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage och avslutande produkt i någon av våra System Gold serier som ger skräddarsydd hudvård för alla behov.

Babor express
(50 min)

En kortare ansiktsbehandling med rengöring, hudadanalys, peeling, mask och avslutande produkter i någon av våra System Gold serier som ger skräddarsydd hudvård åt alla.

Multivitamin
(60 min)

En vitamincocktail för normal till fet hy. Vitamin A & C främjar cellförnyelsen och stödjer bildandet av kollagen, vilket ger en fast och spänstig hud.

Ökar blodcirkulationen och stärker hudens egna funktioner. Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar. Hudens hälsa strålar igenom.

Microdermabrasion
(60 min)

En effektiv form av hudslipning. Slipar bort döda hudceller och ger omedelbart synliga resultat. För behandling av solskadad hud, pigmentförändringar, livlös hud, åldrad hud hudbristningar, acne, ärrbildningar etc.

Tillägg:
För Babor-, Microdermabrasion-, och Multivitamin-behandlingar
AHA-Syra peeling
Multivitaminserum
Diatermi
(10 min)

Tar bort ytliga blodkärl.

Vi tar även bort ytliga kärl/spiders i ansiktet med diatermi. Kontakta oss för mer information.

Epilering/Diatermi
(10 min)

Permanent hårborttagning i ansiktet med diatermi. Med denna metod kan även ljusa strån behandlas.

Mene&Moy peeling
(30 min)

Mask med 10% glykolsyra. Stimulerar cellnybildning i huden och snabbar på nedbrytning av döda celler på hudytan. Du får en slätare hud med mer fräschör och spänst. I behandlingen ingår: rengöring med Pre-peel, peeling med 10% Glykolsyramask, avslutande Post-peel.

Trådning hela ansiktet
(30 min)
Borttagning av Milier
(30 min)